Werkplaats

Havenkade 17, 1775 BA Middenmeer

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Remmen

Remmen

Goede remmen zijn cruciaal voor uw eigen veiligheid en voor die van uw medeweggebruikers. Daarom is het belangrijk om uw remblokken tijdig te vervangen. Bovendien zet u daarmee een rem op uw uitgaven. Want zo voorkomt u dat ook uw remschijven slijten en vervangen moeten worden.

Pechhulp

Pechhulpservice

Wanneer u met pech langs de kant van de weg staat is goede hulp geboden, om u weer snel op weg te helpen. Met onze Mobiliteitsservice kunt u, op elk moment van de dag overal in Nederland of Europa rekenen op die adequate en snelle hulp die u van ons gewend bent en dat slecht voor 49,-. En dat is een geruststellend gevoel!

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge adviseren onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Garantie

Garantie

Heeft u een nieuwe of hele jonge auto, dan zit daar waarschijnlijk nog fabrieksgarantie op. Dat betekent dat u uw auto tijdens die garantieperiode gratis mag laten repareren. Voorwaarde is uiteraard wel dat u het onderhoud ‘volgens het boekje’ laat uitvoeren.

Distributieriem

Distributieriem

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Kom tijdig langs bij Autoservice Middenmeer.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autoservice Middenmeer kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie.

Bandenwissel

Bandenwissel

Laat uw winter- en zomer banden op tijd wisselen. Dit bespaart geld, want als u bij verkeerde temperaturen door rijd op uw winter- en of zomer banden slijten uw banden sneller. U kunt uw winter – en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan.

Banden

Banden

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

APK

APK

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs maar liefst een APK keuring vanaf 29,-. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.

Airco

Aircoservice

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Daarom adviseren wij van Autoservice Middenmeer u om uw airco jaarlijks te laten controleren.

Accu

Accu’s

De gemiddelde levensduur van een accu bedraagt zo’n 6 jaar. De accu laten vervangen of na laten kijken door onze specialisten? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.