Garantie

Havenkade 17, 1775 BA Middenmeer

Female Customer In Auto Repair Shop Satisfied With Bill For Car Repair

Garantie bij Autoservice Middenmeer

Heeft u een gebruikte auto gevonden bij een particulier, via een autosite of Marktplaats bijvoorbeeld? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk doet u een hele goede deal. Maar u heeft geen garantie. Neem daarom het zekere voor het onzekere. Laat hem door ons keuren. Bij Autoservice Middenmeer kijken we hem graag van onder tot boven voor u na.

 

Bij onze aankoopkeuring gaan we grondig te werk

Tijdens onze aankoopkeuring lopen we alles na. Net als bij een grote onderhoudsbeurt. Alleen de onderdelen vervangen we niet. De grondige inspectie neemt 2 uur in beslag. Motor- en aandrijving, versnellingsbak, stuurinrichting, wielophanging, carrosserie, koeling, airco, banden, remmen…zelfs het onderhouds- en schadeverleden* controleren we voor u.

 

De aankoopkeuring kunt u dubbel en dwars terugverdienen

Bij Autoservice Middenmeer maken we een uitvoerig rapport van de staat van de gebruikte auto. Omdat het nu eenmaal geen nieuwe auto is, is er altijd wel iets op de conditie van de auto af te dingen. Soms constateren we ook wat grotere gebreken. Al die zaken kunt u meenemen in de prijsonderhandeling met de verkoper. Zo verdient u de aankoopkeuring vaak makkelijk terug.

 

Als u wilt, geven wij garantie op uw particuliere aankoop

Na de aankoopkeuring kunt u bij Autoservice Middenmeer ook garantie krijgen op de auto die u van een particulier koopt. Voorwaarde is uiteraard wel dat de auto in prima conditie is. Of dat alle geconstateerde gebreken door ons zijn hersteld. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem geen risico bij de aankoop van een auto. Maak een afspraak voor een aankoopkeuring. Bel Autoservice Middenmeer op 0227 501 758 of maak direct een afspraak hieronder.

 

* van geïmporteerde auto’s en auto’s die niet door officiële schadeherstelbedrijven zijn gerepareerd zijn deze gegevens niet te achterhalen