Diagnose service

Havenkade 17, 1775 BA Middenmeer

iStock_000009430566Large

Diagnose service bij Autoservice Middenmeer

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autoservice Middenmeer kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie. We kunnen zelfs bij de fabrikanten inloggen in hun informatiesystemen. Dat is het gevolg van de veranderde Europese wetgeving. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

 

De juiste diagnose begint met de juiste apparatuur en vakmensen

In de moderne auto speelt elektronica een steeds grotere rol. Dat maakt het steeds lastiger om zelf aan uw auto te sleutelen. Want ook het vinden van een storing moet elektronisch gebeuren. Wij beschikken over geavanceerde diagnosetesters van <Bosch, een van de grootste leveranciers van auto-onderdelen ter wereld>. Bovendien hebben we vakmensen in huis, die getraind zijn om professioneel met diagnose-apparatuur om te gaan. Elk jaar opnieuw worden onze monteurs bijgeschoold. Zodat ze op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen.

 

Daarna brengen we uw auto weer voordelig in topconditie

Zodra duidelijk is wat uw auto mankeert, maken we ‘m weer topfit. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakwerk van onze professionele monteurs. Maar ook op een scherp uurtarief. Zodat u bij Autoservice Middenmeer aanzienlijk minder betaalt dan bij de dealer. Kortom, van een bezoekje aan ons autobedrijf worden zowel uw auto als u beter.