Distributieriem

Havenkade 17, 1775 BA Middenmeer

Distributieriem2

Distributieriem bij Autoservice Middenmeer

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

 

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?

In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 0227 501 758 of rij even bij ons langs Havenkade 17. Wij helpen u graag.

 

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren

Bij Autoservice Middenmeer beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieriemen van <Gates>. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. <Gates> is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.

 

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan

Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Autoservice Middenmeer klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel Autoservice Middenmeer op 0227 501 758 of maak direct een afspraak hieronder.